ВИДЕО МАТЕРИЈАЛИ
Интелектуалци, генијалци, мега звезди и светски икони. Конспирации, мистерии, заблуди и заговори. Кликни и гледај. Седи и уживај.
Уште еден триумф за Миленко на Пирамида
...против Кирил Поп Христов и Виктор Грозданов
Дуел за историја 99:1
Неповторливиот дуел со Ѓунер Исмаил кој влегува во историјата на македонската журналистика и ТВ дуели, по фрапантно високата победа на Миленко – 98,7% : 1,3%
“Кај Силвија”
Во првата емисија “Кај Силвија”, откако почна наместо на Канал5 да се емитува на Сител
Опуштено

Како настанал човекот?
Драган Песлач, Тино Дорич, Јерко Баришич

Предкирилично писмо и предхристијанска култура на Словените

Зоран Ставревски


Гордана Јанкуловска


Никола Груевски

Комаја

Гостин од Словенијa
Експерт за воена историја

Дипломатијa
Дипломатија со помош на културата, политичка геостратегија, изборите...

Граѓански ТИМ и Водата
Поддршка за граѓански тим и водата како извор на живот

Професор Гого Стоилков
Вакцините зло на цовеството, лековите не се за леценје туку за завиност.

Лилјана Поповска и Павле Трајанов
Двајца пратеници на Парламентот на РМ за последниот предлог на Нимиц

Професор Ѓорѓи Иванов
Името и идентитетот не се за пазарење

Автомобилизам - Константин Ангеловски

Венетите-најстари во Европа 07.03.2008
Нашите антички комшии.....

Маргарита Китан Иваноска
Научно-лингвистичкиот пристап кон откритието дека опеаната Троја не се наоѓала во Мала Азија

Мирка и Миленко за името

за АПОЛО, НЛО
Аполо 11 навистина слета, НЛО-а нема, вонземјани не се дојдени...

Александар Донски
За гробот на Александар Македонски...

Можното влијание на планетата Нубиру до 2012-та
За можното влијание на планетата НИБИРУ до 2012-та и блиските контакти со НЛО објекти на американските астронаути

Новиот светски поредок
Професор Јове Кекеновски за Билдерберг групацијата, Трилатералната комисија, Светската влада во сенка...

Нострадамус
Минато, сегашност и иднина долги три милениума

Македонски таленти
Влатко Ѓорчев
За Македонија, ЕУ, НАТО...
2012-та, година на пресврт во Македонија и светот. Изворите и настаните што зборуваат на оваа тема: Маи, Нострадамус, христијанство, астрологија, астрономија, птицата Феникс, египетски свештеници...
Стрипови и стрип јунаци
Ликови што ја образуваа личноста на секој млад човек, карактери што ја одбележаа нашата младост. Стрипотека, Лунос Магнус Стрип, Политикин забавник... Е, тоа беше живот.
НЛО светски тајни
КОСМИК е 38-то, највисоко, ниво на Топ Сикрет во САД. Најголемиот дел од Председателите на САД го немале тоа ниво на тајност, и затоа не занеле за НЛО тајните.
УФОлог Стојмир
Каде и кога слетале летечки објекти во Македонија? Кои се најзаташканите светски НЛО настани?
Бобан Угриновски
Титова СФР Југославија - Кога се живееше поарно?
Јонче Дудуловски
Генијалец или божја воља?
Букурешки договор
Делбата на Македонија пред 95 години се уште трае
НЕИДЕНТИФИКУВАНИ ЛЕТЕЧКИ ОБЈЕКТИ
Дали сме сами или не, дали не бараат и тие? Дали се тука веднаш до нас, но не можеме да ги видиме?
БОШЕВСКИ & ТЕНТОВ:
Академикот Томе Бошевски и Професорот Аристотел Тентов го преведоа старомакедонскиот ракопис на Каменот од Розета.
ДАНИЕЛ ВЕЛЈАНОВСКИ:
Со Американски пасош и македонска душа. Даниел за Античките македонци, Александар, Филип, Интернет промоцијата...
МИРКА ВЕЛИНОВСКА:
Мирка е нашата колективна и национална совест. Се што секој од нас сака да го каже, ама од страв молчи, Мирка го пишува јавно и болдирано.
ЗОРАН ВРАНИШКОВСКИ:
Владика Јован или само Зоран? Охридска Архиепископија или МПЦ?