Од народот - за народот
Ова е единствена емисија во Македонија што нема спонзори и рекламери. Затоа е непристрасна. Тоа е емисија “од народот – за народот“. На гледачите им се нудат нечепнати теми, големи мистерии, ретки гости и атрактивни прашања. Студиото е сиромашко наместено, колку да има на што да се седне. Ако има гледачи што сакаат да гледаат богат и раскошен мебел, тоа можат да го направат на Саем за мебел или во некој изложбен салон.
Бошевски & Тентов
Late Night Show 02.11.2007