free hit counter

Аме РИКА

Живото е чудна работа. Во животот може да се човек или гнида. Можеш да ги застапуваш и цврсто да се бориш за своите ставови, или пак да ги менуваш бидејки кичмата ти е од пластелин. Можеш цел живот да си она што си, а можеш и цел живот да менуваш дресови, да се камелеон.
.....

Прочитај повеќе

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КОЛУМНИ 2012-2013 

 

Миленко Недековски Шоу - сезона

2012 - 2013

 

 
OFF ROAD

2012 / 2013

За новата сезона, нов форум, дојдете да размениме мислења!