Минатата сезона 2006/07 видовте интересни соговорници, контраверзни личности, табу теми... Годинава ќе биде уште повозбудливо. Најразлични религии, ценети професори, разоткривачи на скриени кодови, НЛО објекти, светски конспирации, нуклерани научници, трагачи по закопани богатства, зборлести новинари...

За добра ноќ и добар сон, секој петок на полноќ.