![]() |
|
|||||||
| Оценка за убавините на Скопскиот плоштад 05.02.2010 |
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
|
#171 |
|
Senior Member
![]() |
ке биде
|
|
|
#172 | |
|
Senior Member
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#173 |
|
Junior Member
![]() |
По Скопје градскиот татко на Струмица покусо да не остане и он одма со нов проект.....се е во ред тоа само едно не ми е јасно.....зошто БЦ не бара референдум за у Струмица?
|
|
|
|
|
|
#174 | ||
|
Senior Member
![]() |
Quote:
Quote:
еден одговор е овој на Миленко, а друг одговор е дека јас како градежник не би прифатил да работам на толку глуп проект како оваа стара порта што некогаш постоела, види само колку е едноставна и глупа, два обични столба, катастрофа, ко статива е, со други зборови никаква, едноставно не би се потпишал зад таков проект, и во ниедна смисла не изгледа баш како да е наша за разлика од онаа што се планира да се гради која е навистина нешто посебно, со ќеиф би ја градел |
||
|
|
|
|
|
#175 | |
|
Senior Member
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#176 | |
|
Senior Member
![]() |
Quote:
tie se na komsiite?ili ostanalo nesto od ukradenoto vo poslednive 19 godini? ili nivnite gospodari ke odvrzat malku keseto da pomozat nivnite puleni - kodoshite, da dojdat na vlast? inace, znam deka ne e zlonamerno od tebe, ama da ne si igrame majtap so imeto na Evgenij Zajcev. Tipot mozi da bidi primer na mnogumina, spored mene eden prav Heroj (zasnovano na ona shto znam za nego) ovaj strumickio e vic figura... bljak
|
|
|
|
#177 |
|
Senior Member
![]() |
тој шо не разбира нема ни да разбери!
Македонска повест Глигор Смокварски http://www.youtube.com/watch?v=zA_CeLEd_5k
- He зборaј, либе, изгор-изгоро, тргна ли-тргам и јас сo тебе. He ке те, либе, в борба посрамам: в јуначко време сум се родила! Проклет ме к уршум, либе, не фаќа, две глави носам, леле на рамо, две срца бијат в гради ранети: едно за народ, друго за тебе! |
|
|
|
|
|
#178 |
|
Banned
![]() |
цццццц од се и сешто се праи дневна политика...сега овој бил од сдс и не треабало да прави...после вмро-овците не биле исти како плавите, жими....
|
|
|
|
|
|
#179 |
|
Senior Member
|
http://www.utrinski.com.mk/slide1/St...%20skopje.html
Освен таа слика од официрски и коњаниците,зградите во старо Скопје многу ми личат на Велес,Охрид,Струга,Галични ....Тоа сакав и да кажам во предходните постови,со новите градби да се долови македонскиот стил на градба и архитектура а не копии на Акропол или грандиозни столбови во Јонски,Дорски или Коринтски стил на судската палата преку мост која треба да личи на судовите во американските филмови кога ги гледаме
|
|
|
#180 | |
|
Senior Member
![]() |
Quote:
|
|
|
|