![]() |
|
|
#161 |
|
Фамилија Админовци
|
Целта е да нема повторување на темите, затоа што секој нов член кој сака да отвори тема прво ја отвора темата , без да види дали претходно ја има на форумот или не.
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Junior Member
|
milenko mnogu od tvoite emisii na tvojot sajt ne moze da se gledaat duri ni na kanal 5 tv zosto e toa taka?
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Фамилија Админовци
|
Имамвме проблем со сајтот каде што беа аплоадирани видеата, сега се работи на нивно повторно аплоадирање, но тоа ќе одземе малку повеќе време.
|
|
|
|
#164 |
|
Junior Member
![]() |
|
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Фамилија Админовци
|
Quote:
|
|
|
|
|
#166 |
|
Senior Member
|
|
|
|
#167 |
|
Senior Member
![]() |
Миленко дај бе направи една емисија за спортот во Македонија односно да покренеш иницијатива за законот за спорт
Доста е само политика и политика кога преку спортот се прославува и слуша за државата со резултати и добри реперзентации и клубови ако сакаш викни некој од прецедателите на федерациите од фудбалска федерација тешко дека ќе дојдат од ракометна викни или кошаркарска да кажат по нешто односно какви резултати имаат односно зошто немаат ? Прецедателот на агенцијата за млади и спорт дали мислат да прават некој објект спортски капитален надвор од скопје ? Зошто резултатите во кој би требало да биде најголемиот амбасадор на државата спортот ние е во најниски гранки и постојано изумирање за жал
|
|
|
#168 | |
|
Senior Member
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Member
![]() |
Milenko,
So Mirka stvorivte nekoja tradicija gostuvanjata da bidat dvapati godiishno, ednash zima-prolet, ednash esen-zima. Pa sledstveno na toa i vaka spored nekoe nepishano pravilo, vreme e da bideme udostoeni. Temi na muabet se natalozija mnogu od proshloto gostuvanje do sega, taka da moze da se izvadi dobra emisija. Pozdrav *Ke bidat li nekogash emisiite od prvata sezona late night show na net?! Onaa so Mirka prvoto gostuvanje, ke ja bide li?! |
|
|
|
|
|
#170 |
|
Junior Member
![]() |
kazi mi kade se temite za off road nov clen sum i nemozam da se snajdam
|
|