![]() |
|
|||||||
| Сите лаги на Бранко Црвенковски и неговиот "свети" СДСМ 11.09.2009 |
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
|
#241 | |
|
Banned
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Member
![]() |
Quote:
Најдобриот факт е дека со кампанјата за компјутеризација од владата на Вмро сега ја поминавме Грција-една европска земја со 64 посто Македонци активни на интернет... А,Бранко треба добро да се замисли како подобро би ја разВил Македонија..Но најдобро е да се пензионира и да го остави Грујо-Машина уште 20 години да ни биде премиер !..каЖи ми ти ,има ли некој подобар од него досега??...нема !! |
|
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Banned
![]() |
Quote:
Заклучок: Катастрофална државна политика со други зборови - КРАЖБАААААААААА. Е таков е Никола Груевски |
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Senior Member
|
За џанкерот(б.ц) ние македонците сме потрошна роба.Пола тона кока му собрале.
Го видовте ли денес како дели партиски книшки...тие момиња можат ќерки да му бидат.Па тој не може дома жена му да ја натера да гласа за него...начекал жртви. Пола луѓе во денешната влада се негови играчи,со цел по кратка пауза,оставајќи да вмро тапка во место,за да потоа има поголема причина за преврат користејќи социјални немири.Ја држи во заложништво цела македонија...на север го имаат куманово,доле југозападно охрид а југоисточно струмица.Кога ќе се повлече линија помеѓу тие три точки се добива триаголник(пирамида). |
|
|
|
|
|
#245 |
|
Senior Member
![]() |
може има целосно не спроведена компјутеризација односно училиштата не ги експлоатираат компјутерите адекватно, но тоа е пред се бидејќи професорите се во аут, а не дека компјутерите не чинат, догодина кога ќе ги стегнат и нив (иако веќе ги обучија) посекако дека ќе биде друга приказната, но дека компјутеризацијата е кражба јас не се сложувам! иако лично имам резерва кон ваквиот едукативен пристап, сепак ако бркаме математика дефинитвно проектов не е кражба, бидејќи освен компјутери во игра се и инсталација и софтвер но и едукација на наставен кадар, ако мислиш дека сето тоа беспари е, тогаш чорба, може и за некого смрди на кражба, но во таков случај тука не може многу да се оправи работата!
а за црвенко ај и тебе да те попрскам со троа отрезнувачки муабети белки ќе увидиш дека грујо е единствена алтернатива во моментов! http://milenko.com.mk/forum/showthread.php?t=651&page=4 |
|
|
|
|
|
#246 |
|
Member
![]() |
СДСМ СЕ СЛЕПИТЕ СИРАЦИ.
СИРАЦИ СЕ ЗАШТО БЕА ДЕЦА НА КОМУНИСТИЧКА ПАРТИЈА НА ЈУГОСЛАВИЈА КОЈА УМРЕ И ГИ ОСТАВИ ДЕЦАТА--СИРАЦИ. А, СЛЕПЦИ СЕ ЗАТОА ШТО ТОА СЕУШТЕ НЕ ГО ГЛЕДАТ ДЕКА ЈУГОСЛАВИЈА Е УМРЕНА И СЕГА ЖИВЕЕМЕ ВО МАКЕДОНИЈА. СДСМ ОД 1990 ДО 95 ГОДИНА СЕ БОРЕШЕ ЗА ЗАЧУВУВАНЈЕ НА ЈУГОСЛАВИЈА,ДОДЕКА ВМРО СЕ БОРЕШЕ ЗА САМОСТОЈНА МАКЕДОНИЈА. ТОГАШ БЕШЕ ЕРЕС ЗА СДСМ ДА СЕ БОРИШ ЗА НЕЗАВИСНОСТ,ЗАТОА НИВ НИШТО НЕ ИМ ЗНАЧЕШЕ ИМЕТО МАКЕДОНИЈА КОГА ГО СМЕНИЈА ,НИ ЗНАМЕТО. СЛЕПИТЕ СИРАЦИ НА ЧЕЛО СО СЛЕПЕЦОТ БРАНКО И ЕДНООКИОТ САМУИЛОВ ВОЈНИК ГЛИГОРОВ ГО СОЗДАДОА ПРОБЛЕМОТ СО ГРЦИЈА ЗАШТО ТОГАШ ПОПУШТИЈА И ГО СМЕНИЈА ИМЕТО,ЗНАМЕТО И УСТАВОТ,,,ВО СЕ ПОПУШТИЈА А САМО ЕДЕН ИЗДРВЕН СТАП ДОБИЈА ОД ГРЦИЈА. ВИСТИНСКИ МАЖИ НИКОГАШ НЕ ПОПУШТАТ НО ЗНАЕМЕ ДЕКА П.Е.ДЕРИ ПОПУШТАТ И СЕ ПРОДАВАТ ПОД МАЛ ПРИТИСОК. |
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Junior Member
![]() |
Quote:
...само добро би било како контра аргумент да ми наброиш што има г-дин Црвенсковски позитивно реализирано за време на неговите мандати. Би ти бил благодарен за тоа!!! Поздрав и секое добро!!! |
|
|
|
|
|
|
#248 |
|
Junior Member
![]() |
Многу одите во споредба меѓу овие и оние повеќе од јасно е дека дотичниот е издишан проблемот е во тоа што во тие моменти тој беше подобрата опција како што во овие моменти подобрата опција е Груевски иако и едниот и другиот немаат направено она што на Македонија најмногу и треба а тоа се капитални проекти.За економски развој не ни требаат спортски сали, северни трибини статуии обиколници пред се ни треба енергетско осамостојување кое во никој случај неможе да биде целосно бидејќи сме енергетско зависна земја и одлична како енергетска така и патна инфраструктура.Не се привлекуваат инвестиции само со фактот дека на Македончето малку му треба па и плата од 10 000 е топ.
|
|
|
|
|
|
#249 |
|
Senior Member
![]() |
до пред некој саат гледав интервју со Бранко во емисијата НИЕ на сител ,му влезе на латас во телевизија,уште он да го интервјуираше и ќе беше одлично само ќе мораше емисијата да трае подолго...
жива суша за дебата кај нас нема више дуели како оние на љупчо и бранко
|
|
|
|
#250 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|