![]() |
|
|||||||
| Професор Денко Скаловски 22.01.2010 |
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Senior Member
![]() |
jas tuka ja gledav emisijata na kanal 5 http://www.kanal5.com.mk/Default.aspx?mId=120
|
|
|
|
#22 | |
|
Senior Member
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
![]() |
“Секогаш имаш избор, само треба да го видиш “
Проф. Денко Скаловски |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Фамилија Админовци
|
Се извинуваме за доцнењето.....Видеата од сега ќе можете да ги најдете на http://video.yahoo.com со тоа што ќе бидат во два до три дела, поради ограничените мегабајти.....Се надеваме дека и од овде нема да ни избришат видеата без никакво објаснување како што се случи со viddler. Во наредниов период се работи на аплоадирање на видеата, но за истото ќе биде потребно време со оглед на бројот на емисии.
Денко Скаловски 1/2 Денко Скаловски 2/2
|
|
|
|
#25 |
|
Шефот
![]() |
Па, кога се се гледа од аспект врвен дострел да е да станеш парламентарец - така излегува.Мислам дека кај Денко амбициите се и биле многу по романтични и национални. Кај другите споменатѕи во текстот е сосема спротивна ситуацијата. Денко од секогаш (од тинејџер) бил пренаивен за вакви игри какви му имплементира колешаката. Оние, вртикапите и муљаторите, во межувреме, земаа бугарски пасош или го искодошија Јохана, или пак наместо да ја работата конзуларната работа во Њу Јорк, си се возикаа со Харли Деијвидсон, како да се тоа улиците на Куманово. Инаку, малку ми смета ова “јас го знам овој ваков и веков е, јас го знам оној таков и таков е“. Мислам, сепак постои и огледало кај секого дома.
|
|
|
#26 | |
|
Senior Member
![]() |
Quote:
MISLAM CE BABA NEMA TAKVO |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
ИМА, ИМА ОГЛЕДАЛО, И СИ ЈА ЧЕШЛА ДУР ДЕНКО ФИЛОЗОФИРА
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
![]() |
Baba!!!!!!!
New fashion is NO HAIR DOWN THERE.......starts 15 years ago USE THAT MIRROR OTHERWISE!!!!! |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Во Крушопек, Боговиње,Велешта...... тоа е мода од многу одамна,само вие “модерните“ доцните со модата
|
|
|
|
#30 |
|
Ентертејмент
|
што е ова бе село гори баба са чешла,а Мара се фризира
![]() ![]() pak naje nekoj kontra sto ti ide
|
![]() |