Форум- milenko.com.mk  


Welcome to the Форум- milenko.com.mk.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

  Forum Last Post Threads Posts
Администрација
1 1
3 1,354
Миленко Неделковски Шоу - Сезона 2008/2009
Теми обработени во сезоната 2008/2009
30 8,385
Миленко Неделковски Шоу - Сезона 2009/2010
Секој петок на ТВ Канал 5, во 21.40h
Теми обработени во сезоната 2009-2010
36 4,667
Миленко Неделковски Шоу - сезона 2010/2011
емисиите од петтата сезона на Миленко Неделковски Шоу
1 34
Теми обработени во сезоната 2010/2011
43 6,343
Миленко Неделковски Шоу - сезона 2011-2012
Секој петок на Канал 5 од 22.45
Сите емисии од оваа сезона
1 10
Прва емисија нова сезона!
1 97
16.09.2011
1 41
23.09.2011
1 33
30.09.2011
1 52
Офф роуд и медиуми
Гостувањата на Миленко низ медиумите, како и офф роуд авантурите!
Авантура Македонија 2009/2010 со Миленко Неделковски
3 2,674
Гостувања на Миленко во други емисии
1 4
Македонија и Светот
Private 68 3,428
Нашата убава и вечна Македонија
Private 16 2,995
Private 33 15,197
Светски случувања
Private 18 2,727
Спорт
Во здраво тело, здрав дух
Фудбал (1 Viewing)
24 5,405
7 898
3 646
3 132
11k_NovK Go to last post
1 2,012
6 879
Живот и Културно живеење
21 4,985
39 2,027
Култура (5 Viewing)
07k_JulK Go to last post
108 12,006
11 4,443
22 2,106
Разно (2 Viewing)
by Tendo
01k_JanK Go to last post
27 3,635
Деветта уметност
За и околу стриповите, домашната и светската стрип сцена
За стрипот кај нас и во светот.
7 49
како тоа ние работиме на стрипот, кој го работи тоа кај нас....
12 153
18 794
Италијанска стрип сцена....
11 535
11 136
2 10
6 24
2 92
Дробенка
Private 24 91,860
Private 20 41,265


What's Going On?
Currently Active Users: 20 (0 members and 20 guests)
View Who's Online
Most users ever online was 567, 11k_NovK at %16:%Nov.
Форум- milenko.com.mk Statistics
Форум- milenko.com.mk Statistics
Threads: 656, Posts: 222,383, Members: 2,272, Active Members: 10
Welcome to our newest member, Kikos

Contains New Posts   Forum Contains New Posts
Contains No New Posts   Forum Contains No New Posts

All times are GMT +1. The time now is %05:%Oct.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.