Да, да со “ц“, како што покојниот Председател (едно време според СДСМ “граѓанинот) се нарекуваше себе си. До сега имавме три, ниту еден од нив саглам. Сега ќе бираме нов. По старото добро полициско правило, на неколку месеци од изборите, во јавноста се пласираа неколку имиња. Сега, центрите што ги пласираа имињата чекаат да ја видат реакцијата на народот.
Прочитај повеќе

 Исходот од свадбата на Руби против Ернесто?!представуваат?


Повеќе вакви емисии. Да траат подолго, ако може.

 

Сара Палин има своја двојничка, во еден од најгледните шоу во САД кое се вика “Саботен Лејт најт“. Има повеќе видеа, она со Болдвин го препо-рачувам. Изборите се шоу.


 

 

 

 

Далибор Јовановски


 

 
Забавувачите што ја измислија забавата. Во “Сендс“ казиното во 60-тите, живи шоуа на “Дружината на стаорците“. Има многу настапи во живо за гледање.